Diamant kruissteek

Diamant schilderij foto

Diamant kruissteek

Om een foto van een Diamond-schilderij te hebben, heb je de juiste achtergrond nodig die bij het Diamond-kunstwerk past. Wat je eerst nodig hebt, is een groot vel grafietpapier. Wat je wilt is een tekening van een oceaan met verschillende kleuren onderwaterlicht dat weerkaatst op het oppervlak van het oceaanwater, want dat is wat we willen voor onze diamantschildering. Zorg ervoor dat het papier dubbelgevouwen is en dat het op de glazen bovenkant van een glazen frame wordt gelegd zodat de onderkant altijd zichtbaar is.

Stap 5: Nadat je je papier hebt voorbereid, is het tijd om uit te zoeken hoe je je prachtige diamanten schilderijen kunt maken. Wat u wilt doen, is uw exemplaar van een vijf-a-diamantschilderij van hoge kwaliteit nemen en langs de boven- en onderkant van het schilderij trekken, waarbij u het canvasformaat aanpast aan de afmetingen van uw glas. Mythofasia.nl. Als u klaar bent met overtrekken, zorg er dan voor dat u een stabiel en langzaam verfniveau gebruikt en dat u twee kleuren gebruikt, zodat u gemakkelijker kunt zien waar het licht het schilderij heeft geraakt en naar buiten komt.

Als je eenmaal tevreden bent met je schilderij, is het tijd om je glazen doeken tevoorschijn te halen en je eigen foto van een diamant te maken. Begin met het maken van een ruwe schets van uw Diamond en zorg ervoor dat u alle lichtgekleurde gebieden toevoegt. Je kunt het hele canvas in één vloeiende beweging volgen of je kunt je plekken uitkiezen en kiezen en de lijnen volgen die je zorgvuldig in de verf hebt getraceerd. Nadat u tevreden bent met uw eerste diamantfoto, kunt u beginnen met het toevoegen van meer diamanten, een voor een, totdat u uw prachtige kruissteekfoto van een diamant heeft voltooid.

Meer informatie: https://www.mythofasia.nl/