Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Als u in de IT-industrie werkt, met name Sharepoint, moet u op zijn minst enkele basisprincipes van dit populaire programma kennen. Hoewel u niet meteen alle functies van Sharepoint hoeft te kennen, zal het u later wel van pas komen om op zijn minst enkele basisprincipes te kennen. In het bijzonder moet u de basis kennen over hoe het werkt en wat het voor u kan doen. Bovendien moet u de voordelen kennen van het gebruik van Sharepoint om u te helpen beslissingen te nemen met betrekking tot het huidige gebruik van technologie en software binnen uw bedrijf. Er is echter meer wat u moet weten over Microsoft Sharepoint dan wat hier wordt vermeld sharepoint online.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Om te beginnen moet u begrijpen dat Sharepoint geen webbrowsertoepassing is. Zo functioneert het niet. Hoewel Sharepoint veel standaard webbrowserfuncties bevat, zoals HTML5-ondersteuning, evenals ingebouwde plug-ins voor populaire browsers, heeft het geen ingebouwde webzoekfunctie. Als u daarom een bedrijf heeft waar mensen het grootste deel van hun zaken online doen, kunt u overwegen Microsoft Office Online aan te schaffen, waarmee u een hele database met e-mailadressen, contactgegevens en meer kunt doorzoeken vanuit uw eigen pc.

Een van de beste voordelen van het gebruik van Sharepoint is het feit dat het een contentmanagementsysteem is. Dit betekent dat u de inhoud van meerdere websites en e-mailaccounts vanuit één centrale locatie kunt beheren. Behalve dat het een goede bedrijfsoplossing is, is dit soort software ook een uitstekend hulpmiddel om toegang te bieden tot de werkitems van werknemers, en om het voor collega's die op een sociaal netwerk zijn aangesloten gemakkelijker te maken om snel elkaars updates te zien zonder dat ze tijd besteden aan het heen en weer gaan naar de site van elke persoon.

Voor meer informatie klik je hier: https://sharepointmodules.nl/