Boek een foodtruck voor zaken of voor uw vakantie

ToetToetFood en Food Truck Cater-bedrijven boeken een Food Truck voor evenementen in de Verenigde Staten. Het maakt niet uit of het een grootschalig evenement of een kleine stadsbeurs is, deze vrachtwagens zijn veelzijdig genoeg om u te helpen bij het plannen van een geweldig evenement. Als je eenmaal hebt besloten er een te boeken, moet je nadenken over het inhuren van de juiste bemanning om te helpen bij het opruimen, de veiligheid en het algemene beheer van de truck. Het bedrijf Foodtruck Books kan u helpen de juiste mensen te vinden die aan uw behoeften voldoen.

ToetToetFood biedt een grote verscheidenheid aan foodtrucks waaruit u kunt kiezen. Er is er zeker een die perfect bij uw stijl en budget past. Je volgende foodtruckavontuur is slechts een paar klikken verwijderd! Voer hieronder uw evenementinformatie in.

Een van onze specialiteiten is het serveren van pizza, hamburgers, sandwiches en pasta in een mobiele, gemakkelijk te hanteren, volledig aanpasbare mobiele horecakeuken. We hebben restaurants en cateraars in grote stedelijke gebieden, evenals meerdere mobiele pizzeria. Als je bij ons boekt, werk dan samen met je persoonlijke evenementenplanner om een menu samen te stellen op basis van je evenementgrootte en budget. We hebben restaurants en cateraars in grote stedelijke gebieden, evenals meerdere mobiele pizzeria. Als u bij ons boekt, werk dan samen met u om een aangepast menu samen te stellen op basis van de grootte en het budget van uw evenement.

Wanneer u bij Foodtruck Books boekt, krijgt u een een-op-een training met een team van professionals uit de industrie die u bij elke stap van het proces kunnen helpen. We kunnen u helpen met al het nodige papierwerk, van applicatie-bijstand om een vrachtwagen te reserveren, en al het andere helpt u uw ideale voertuig te selecteren om een betrouwbare, gelicentieerde stuurprogramma-sleepservice te vinden. En aangezien we een gevestigd bedrijf zijn, hebben we een gerenommeerd klantenserviceteam dat klaar staat om u te helpen wanneer u het nodig heeft.

Als u een foodtruck boekt, bespaart u geld – en helpt u ook het milieu. Voedselverspilling in elk restaurant is erg groot. Volgens de Environmental Protection Agency wordt 20% van het voedsel dat in de Verenigde Staten wordt geproduceerd, via het afval van de consument afgevoerd. Voedselverspilling genereert methaan, een krachtig broeikasgas, door de vertering van voedsel en vee, en het draagt bij aan de zuurgraad van de lucht. Voedselafval wordt zelden gecomposteerd en wordt in plaats daarvan vaak verzonden naar een stortplaats waar het vervalt en planten, grond en water vergiftigt.

Food Truck Books kan u helpen geld te besparen en tegelijkertijd het milieu te helpen. Dankzij onze verwerkings- en recyclingprogramma’s voor voedselafval kunnen we het voedsel dat je niet langer nodig hebt verkopen en het materiaal dat het ooit heeft gebruikt recyclen. We hebben zelfs gemeenschapstuinen en scholen onder onze daken zien groeien. Dat alles en meer maakt ons tot een groen, verantwoordelijk bedrijf met een geweten. Als u vragen of problemen heeft met betrekking tot onze food-trucking-services, aarzel dan niet om op elk moment contact met ons op te nemen.

Bezoek voor meer informatie hun website op toettoetfood.nl