Hoe PayPal Bitcoins te kopen – snelste en gemakkelijkste manier

Voor degenen die bekend zijn met internet, komt het misschien niet als een verrassing dat u wilt leren hoe Paypal te kopen. Paypal is immers een van de meest populaire en bekende betalingsaanbieders op het web vandaag. PayPal is gemaakt door PayPal Network Incorporated en werd in 1998 gestart. Wat heeft Paypal zo’n succes gemaakt, is het feit dat ze je in staat stellen om geld naar iemand over de hele wereld te sturen en ze doen het voor minder dan een enkele cent.

Maar alleen omdat het zo gemakkelijk is, betekent niet dat je het pistool zou moeten springen en je PayPal-account voor alles kunt gebruiken. Er zijn veel andere opties die u hetzelfde gemak en veiligheid geven zonder de flinke vergoedingen. In dit artikel zal ik een paar van de betere services kort bespreken, kunt u gebruiken om geld te sturen via uw PayPal-account. Het beste deel is er geen kosten totdat u besluit om te upgraden!

First Up is de eenvoudigste en de eenvoudigste manier om het te doen en dat is door een PayPal-account te openen. Open eenvoudig een PayPal-account door hun website te bezoeken. Aan de onderkant van het scherm zal het starten worden gefinancierd.

Klik vervolgens op deze link. Wanneer u klaar bent met alles wat u hoeft te doen, klikt u op de overdracht van fondsen en typt u het bedrag dat u wilt overbrengen.

Nu voordat we verder bewegen, moet ik één ding noemen. Hoewel u geen bankrekening hoeft te gebruiken om geld over te brengen naar uw PayPal-account, moet u een PayPal-rekening hebben om geld van Paypal te ontvangen. Anders worden uw fondsen overgedragen aan uw bankrekening. En aangezien u PayPal-bitcoins probeert te ontvangen, kunnen dat een beetje lastig worden. Dus als u hiervoor nieuw bent, of niet zeker hoe u uw PayPal-account instelt, dan moet u beginnen met een gratis.

De volgende optie voor het kopen van Paypal Bitcoins is om een bestaande zaken te gebruiken die hen accepteert. Een pizzeria in je stad kan bijvoorbeeld accepteren als ze dat nog niet doen. Of een lokale coffeeshop kan u mogelijk doorverwijzen naar iemand die dat doet. Dit is waarschijnlijk de beste optie voor iemand die net in het PayPal-bedrijf komt of voor iemand die hun eigen PayPal-activiteiten wil starten. Maar wees gewaarschuwd dat deze bedrijven meestal een tijdje duren om eventuele inkomsten te gaan verdienen.

Als geen van beide opties levensvatbaar is, of u gewoon de Paypal-service zonder risico wilt uitproberen, kunt u altijd Paypal Bitcoins kopen. Er zijn verschillende plaatsen waar u kunt kijken om Paypal Bitcoins te kopen. Enkele van de beste plekken om ze te kopen zijn van bedrijven zoals Mt. GOX, die voor een kleine vergoeding u een gratis overdracht van fondsen of van Paypal zelf kan geven.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester