Hoe Ripple online te kopen

Dus je wilt weten hoe je Ripple kunt kopen? Hier is hoe: Op deze nieuwe Forex-markt zijn er een aantal banken en financiële instellingen die digitale valuta zoals XRipple gebruiken.

Om ripple XRP te kopen, is de allereerste stap om een account te openen bij een deelnemende bank, geld te laden, ripple te kiezen uit de investeringsplatformlijst en vervolgens compatibele Ripple XRP-tokenoverdrachten naar uw bank te verifiëren en voltooien. Als je nu geen tijd hebt om dit hele artikel te lezen, kun je in 5 supereenvoudige stappen lezen hoe je …

U kunt Ripple kopen bij een deelnemende broker of bank, die uw transactie zal vergemakkelijken. Zodra u heeft geverifieerd dat u geld op uw rekening heeft staan of dat u in aanmerking komt voor een transactie, krijgt u toestemming van uw makelaar of bank, of zet u uw bestelling in de wacht. Dit houdt uw order vast, terwijl de markt mag afrekenen. Hier komt een exclusieve actie om de hoek kijken …

Stap twee: als u zich afvraagt hoe u Ripple kunt kopen nadat u een account heeft geopend of in aanmerking komt voor een transactie, is de tweede stap het openen van een nieuwe portemonnee.

Een portemonnee is gewoon een verzameling digitale portemonnees, één voor elke financiële instelling en makelaar die u gebruikt. Je hebt misschien van deze gehoord als banken, makelaars, prepaid portefeuilles voor mobiele telefoons, enz. Elke portemonnee heeft een unieke reeks cijfers, die de bijbehorende bank vertegenwoordigen. Elke makelaar of bank vereist dat u hen een uniek wachtwoord geeft om toegang te krijgen tot hun eigen uitwisseling. Zodra dit is gebeurd, bent u klaar om geld te ontvangen van uw favoriete financiële instellingen.

Stap drie: als u eenmaal heeft geverifieerd dat u geld op uw rekening heeft staan of dat u in aanmerking komt voor een transactie, kunt u beginnen met beleggen. De derde stap is dat u een of meer rekeningen opent bij deelnemende beurzen. Om dit te doen, moet u uw informatie verifiëren (naam, adres, telefoonnummer, e-mail, enz. ) en selecteer vervolgens een makelaardijplatform. U zou nu een reeks schermen moeten zien verschijnen, waarin u vragen wordt gesteld over hoe u de rekening wilt openen, welk type rekening u wilt (een standaardrekening, een mini-rekening of een slapende rekening) en hoe u dat wilt.

Stap drie, op dit punt, is het selecteren en openen van een compatibele portemonnee. Aangezien deze uitwisseling zowel standaard- als mini-accounts behandelt, is het belangrijk dat uw keuzes dienovereenkomstig worden gemaakt. De laatste stap om met XRipple aan de slag te gaan, is dat u uw aangewezen makelaarskantoor selecteert en inlogt, en vervolgens uw geld stort. U ziet dan een reeks schermen verschijnen waarin u wordt gevraagd hoe u uw investeringen wilt aanpassen. Het enige dat u op dit punt hoeft te doen, is op de knop Storten te klikken en vervolgens de instructies op het scherm te volgen om de transactie te voltooien. U kunt dan uw geld gebruiken op de XRipple-markt en snel winst maken!

Op deze website meer informatie BitcoinMeester.nl