Vlees en vis grillen – 5 recepten voor het grillen van vlees en vis voor de gezondheidsbewuste kok

Een van de beste dingen die u tijdens het grillen kunt doen, is boter of zout op uw vlees aanbrengen voordat u het omdraait. Hierdoor wordt het krokant van buiten en mals van binnen. Je kunt je vlees natuurlijk ook kruiden voordat je het koopt, zodat het er tijdens het koken vochtig en lekker uit komt.

Hier zijn enkele manieren waarop u uw vlees kunt kruiden voordat u het koopt:

Steek eerst kabelbanen in het vet van het vlees. Hierdoor wordt het vlees lekker vochtig en wordt voorkomen dat de bodem van het vlees uitdroogt, waardoor de natuurlijke sappen sneller verdampen dan zou moeten. Steek alle ribben, spareribs, briskets en andere vette stukken die u gaat koken weg. Nadat je alle sneden hebt verwijderd, wil je een paar centimeter rond het bot laten zodat je barbecue goed doorkookt. Als je wilt, kun je deze snit ook op smaak brengen met kruiden en specerijen.

Ten tweede, als u varkenssteaks of filets grilt voor uw barbecue in de achtertuin, gebruik dan vers dartagnan voedsel. Door varkenssteaks of filets te grillen met vers dartagnan voedsel, zult u merken dat het malser is, een rijkere smaak heeft en veel lekkerder is dan zijn bevroren tegenhangers. Er zijn veel manieren om deze items op smaak te brengen, dus u kunt kiezen wat het beste bij uw smaakpapillen past. Veel mensen strooien ze graag over biefstuk of burgerbroodjes en mengen ze zelfs met hun gebruikelijke saus.

Ten derde, als u vlees wilt kopen voor barbecuerecepten in de supermarkt, overweeg dan om een grillstarter aan het draaispit te kopen. Als je er nog nooit eerder mee hebt gekookt, kan dit een heel gemakkelijke manier zijn om te beginnen met grillen. Sluit hem gewoon aan en laat de sappen van uw fruit- of groentesappen in het vlees komen en zet hem dan aan. Voor degenen die geen rotisserie-grills in de supermarkt hebben, kunt u er online een kopen. Deze startersets geven je de mogelijkheid om direct vlees en vis te koken en daarna kun je je omdraaien en serveren voor een buitenmaaltijd.

Ten vierde, voor degenen die proberen te kiezen tussen rundergehakt en ribben, moet je echt allebei proberen. Hoewel er mensen zijn die er maar één van houden, zul je merken dat de smaak van zowel rundvlees als ribben ongelooflijk verschillend is en dan zul je merken dat je bij je volgende maaltijd een combinatie van de een of de ander eet. Daarom moet je een karbonade altijd onderdeel maken van je lunch- of dinermenu. Andere uitstekende keuzes zijn: gewone hamburgers, biefstuk, steaks, ribben, kippenvleugels en zelfs Italiaanse worst.

Ten slotte moet u een aantal van de bovengenoemde grillvleessoorten proberen en kijken welke u het lekkerst vindt.

Je kunt je hamburgers altijd opfleuren door sauzen of paprika’s toe te voegen om het een kick te geven, of je kunt kiezen voor iets zoets zoals honing en azijn. U kunt ook een gerookte kalkoen of een gepofte aardappel proberen. Hoe dan ook, dit zijn enkele van de gezondere gerechten die je kunt maken en ze zullen heerlijk smaken als je weet hoe je ze moet grillen en combineren met de juiste specerijen.

Lees meer op deze webpagina: https://cooltomeatyou.nl/