Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Wanneer u actie begint te ondernemen door een dagelijks dagboek te schrijven, moet u eerst beslissen wat u feitelijk in uw dagboek schrijft. Worden het inzendingen over je dag of wil je er een aantal van je eigen ideeën in stoppen? Je hebt hier veel vrijheid, maar je moet beslissen, want het gaat erom wat je wilt doen. Dus, wat is een journal drijvend ?

Wat is een bullet journal

De beste plaats om met Bullet Journal te beginnen, is op de Bullet Journal-site. Bezoek eerst de officiële site, zelfs als je al een notitieboekje hebt gemaakt met een spiraalvormig notitieboekje of een vulpen, is het altijd een goed idee om hier een opfriscursus te hebben. Wat is een bullet journal? Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je dat zeker bespreken, want het is belangrijke informatie die je bij dit proces kan helpen. U moet weten dat dit type dagboek niet alleen een traditioneel notitieboek is, maar dat het enkele unieke kenmerken heeft die het onderscheiden van de traditionele notitieboekjes en vulpennen die we allemaal gewend zijn.

Een bullet journal houdt in wezen uw dagelijkse activiteiten van de ene op de andere dag op een nette en georganiseerde manier bij. In plaats van pagina's van een dagelijks logboek in uw traditionele notitieboekje of vulpen te schrijven, kunt u uw aantekeningen gewoon in de vorm van een opsommingsteken of een lijst in de pagina's van uw dagboek noteren. In plaats van pagina's van je dagboek te schrijven om meer te schrijven over wat je die dag hebt gedaan, kun je gewoon je aantekeningen en taken opschrijven en zul je het later gemakkelijker vinden om te onthouden wanneer je echt wilt nadenken over wat je tijdens de dag hebt gedaan. dag.

Site bezoeken voor meer info: Mylovelynotebook.nl