Hoe u de komende 5 jaar bitcoins en digitale valuta kunt kopen

Hoe u de komende 5 jaar bitcoins en digitale valuta kunt kopen

Als u op zoek bent naar informatie over het kopen van bitcoins, lees dan dit artikel. In dit artikel gaan we bespreken hoe u ze kunt kopen met een service zoals bitpay. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een dergelijke service van derden in plaats van de moeite te nemen om uw eigen account aan te maken, een gerenommeerde handelaar te vinden, betalingsmethoden te selecteren, transacties te accepteren, enz. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om wat bitcoins te kopen , omdat u het vanuit het comfort van uw eigen huis kunt doen.

bitcoin kopen

Laten we het eerst hebben over waarom u zou willen investeren in en kopen van bitcoins in plaats van te investeren in ether of een andere traditionele valuta kopen jaloers. Om te beginnen komt ether niet eens in de buurt van een veilige opslag van waarde. In het beste geval heeft het een jaarlijks rendement van ongeveer 1%, maar dat verbleekt nog steeds in vergelijking met de miljarden dollars die elke dag op Wall Street worden verhandeld. Je moet je ook zorgen maken over regeringen die de handel verbieden uit angst dat hun financiële systemen worden gehackt. Terwijl bitcoins een wereldwijde valuta zijn die wordt opgeslagen door elke persoon die het bezit, is er geen bekende manier voor de overheid om het in beslag te nemen en er winst mee te maken.

Ten tweede, laten we eens kijken naar enkele van de beste plaatsen om in de toekomst bitcoins te kopen. In onze prognoses voor de komende vijf jaar verwachten we dat digitale valutahandel de beste plaatsen zal zijn om bitcoins te kopen op zowel de korte als de lange termijn. Digitale valuta's zijn de beste manier voor de gemiddelde belegger om zijn of haar portefeuille te diversifiëren zonder te maken te krijgen met de complicaties die gepaard gaan met papierhandel. Hiermee kunt u digitale valuta kopen en verkopen naarmate ze in waarde stijgen zonder ooit een fysiek artikel te hoeven hanteren.

Klik door naar de website: https://bitcoinmeester.nl/